در حال بارگذاری

پژوهش

اولین حضور گل دختران کلاس اول در آزمایشگاه (آموزش لوحه نویسی)

جداسازی مخلوط ها 
دختران گلمون در یک ظرف نخود و لوبیا و نمک را مخلوط کردند. 
آموزگار از آن ها خواست این مخلوط را جداسازی کنند. 
ابتدا نمک را با استفاده از یک الک جدا کردند. 
سپس نخود و لوبیا را هرکدام در یک ظرف جدا، قرار دادند.

تاثیر دما بر حلالیت 
دانش آموزان با کمک آموزگار خود در سه لیوان جدا آب جوش، آب ولرم و آب سرد قرار دادند.
در هر کدام یک قاشق شکر ریخته شد و شروع به هم زدن کردند. 
دختران گلمون مشاهده کردند که شکر در آب گرم زودتر حل شد .و پس از آن شکر به ترتیب در آب ولرم و در آخر در آب سرد حل شد.
دختران گلمون از این آزمایش نتیجه گرفتند که دمای بیشتر باعث می شود که شکر سریع تر حل شود.

 زنگ علوم پایه پنجم 

دانش‌آموزان خلاق پایه پنجم دبستان دخترانه هدایت در یک فعالیت علمی و شاد، با ترکیب مواد ساده و سالم، دوغ خوشمزه‌ای درست کردند و با شادی آن را میل کردند .
این فعالیت علاوه بر آموزش علمی، لحظاتی پرنشاط و آموزنده برای دانش‌آموزان رقم زد.

کشف راز نور و عدسی در کلاس علوم پایه پنجم .

کار با ذره بین 

با ذره‌بین و نور آفتاب  یاد گرفتیم نور هم می‌تواند جمع شود و تصویر بسازد .

موضوع آزمایش :حجم وجرم در مواد -علوم کلاس سوم

یه روز علمی و هیجان‌انگیز در دبستان هدایت 
گل‌دخترای پایه ششم با انجام آزمایش شناسایی اسید و باز 
با دنیای رنگ‌ها و تغییرات شیمیایی آشنا شدن 

کار با ذره‌بین و کانون عدسی

 در این فعالیت علمی، دانش‌آموزان با ذره‌بین آشنا شدند و یاد گرفتند چگونه پرتوهای نور در کانون عدسی جمع می‌شوند.
 با مشاهده دقیق، تجربه کردند که نور چگونه می‌تواند تصویر اجسام را بزرگ‌تر و واضح‌تر نشان دهد.

.